Desteğiniz için Teşekkürler!

CLİXSENSE NEDİR- EN AZ KAYIPLA NASIL PARA ÇEKİLİR?


Merhabalar,

Neredeyse ikiye katlayan dolar ve euro hepimizi biraz daha internet üzerinden para kazanmaya konularına yönlendirdi. Son zamanlarda anket yaparak para kazanma konusunda sitede artan trafiği göze alınca clixsense hakkında sorulan sorulara verdiğim cevapları derleyeyim dedim.



Hemen üyelik için --> tıklayın
Öncelikle; diğer yazılarımız:

İlk olarak yapmanız gereken "surveys" kısmında yer alan "surveys profile" i doldurmak. Bu kısımda sizin ve ailenizle ilgili sorular, işiniz, yaşınız, cinsiyet, çocuklar gibi çeşitli sorular yer alıyor. Bunları doldurduktan sonra aşağıda yer alan anket sağlayıcılara tıklayarak anket olup olmadığına bakabilirsiniz. İlk zamanlar sabırlı olun, çok anket gelmeyecektir. Ancak siz anket çözdükçe de gelen anket sayısı zamanla artacaktır. 

Anketler Türkçe gelecek o yüzden bir sorun yaşamazsınız. Anket çözerken özellikle dikkat etmeniz gereken sorulara "profilde doldurduğunuza" göre yanıtlar vermeniz ve acele etmemeniz. Yoksa anket sizi atabiliyor. Her anket size uygun olmayacak veya bazı anketler biraz ilerledikten sonra sizi "tuzak bir soru" veya başka bir bahane ile atacaktır. Dert etmeyin, dediğim gibi işin sırrı sabırlı olmak. İlk ay kazanacağınız tutar 2-4 dolar arası olabilir. Daha sonra bu tutarları günlük kazanmaya başlayacaksınız. 





Anket gelirse bir püf noktası daha söyleyeyim. Eğer soruda "aşağıdaki mesleklerden birinde çalışıyor musunuz" diye soruyorsa ve 8-10 meslek yer alıyorsa, özellikle "reklamcılık, tanıtım, pazarlama,basın.." vs diye devam ediyorsa anlayın ki o mesleklerde çalışan birisini o ankete almayacaklar. Sonuçta ankette piyasaya sürülmemiş yeni bir ürün fikri, reklamı olabilir diye o meslekleri istemiyorlar. O yüzden "hiçbiri" seçip devam edebilirsiniz anketinize.. 

Anket gelmesinde en önemli etkenlerden biri her gün Clixsense hesabınıza girip kontrol etmek, 1-2 kere forum başlıklarına tıklamak, tüm anket sağlayıcılara tıklayıp bakmak.

Offers kısmında da Trialpay ve Personaly kısımlarında "survey" yani anketler olabiliyor. Tıklayarak orada da şansınızı deneyin. 

Task kısmı çoğunlukla İngilizce bilgisi gerektiriyor. Biraz İngilizceniz varsa "en benzeyeni bulma" gibi basic seviye Taskları yaparak da para kazanabilirsiniz. Task kısmı kesinlikle sabır işi. Ancak arada bakmak lazım, bazı çok kolay Tasklar geliyor ve ücretleri de epey iyi oluyor.

0 seviye tasklardan başlayarak zamanla task seviyesinizi yükseltebilir ve daha çok çeşitte taska ulaşabilirsiniz. Getirisi az gibi görünse de bazı çok kolay tasklar sayesinde anket gelmediği günleri boş geçirmeyerek ordan da gelir elde edebilirsiniz.





Forumda takılın, vakit buldukça okuyun. Her gün anket paylaşımları kısmını okuyun, orada anket yapanlar bazen konu ile ilgili trick paylaşabiliyor.




Çeşitli arkadaşlarınıza size ait profil sayfanızda bulunan  "affiliate link" göndererek sizin aracılığınızla üye olmasını sağlayabilirsiniz. Ve üye olan arkadaşlarınıza anket geldiğinde, yaptıkları anket ücretinin %20 si Clixsense tarafından size ödenir. 

Daily Checklist Bonus almanız için günde 2 anket yapmanız yeterli. Böylece kazandığınız tutarın yaklaşık %12si size Bonus olarak ertesi gün ödenir. 

Profil sayfanızın başında yer alan "ClixAddon" u  indirerek tarayınıza yerleştirebilir böylece gelen anket ve tasklardan hemen haberdar olabilirsiniz. Ayrıca Daily checklistteki ilk 3 maddeyi tamamladığınızda ClixAddon kurulu ise kazandığınızın %2si kadar daha bonus alırsınız. 

Para çekecek kadar biriktirdiğinizde ise yapmanız gereken en uygun para çekme yöntemi için forumu okumak. Koin olarak ve TL olarak çekmek tamamen size kalmış. Ben Payoneer kullanıyorum, kesinti çok değil. Yaklaşık 2 dolar hesabınıza çekilirken kesiliyor. Sonra Payoneer hesabınzdan istediğiniz tutarı Türk bankanıza çekerken belki sadece kur farkı yüzünden biraz eksik yatacak bilginiz olsun. Tüm bu minik kayıpları hesaba katarak size tavsiyem clixsense'i kumbara gibi düşünmeniz ve yılda 1 toplu para çekmeniz :)


Not: internetten birseyler kazanmak ilginizi cektiyse mutlaka banabak'a da kaydolmalisiniz. Bizim araciligimizla banabak uygulamasini indirirseniz menuler kismindan "davet kodunu gir" deyip su kodu oraya yapistirirsaniz bizi de mutlu etmis olursunuz :) 








Yorumlar

İlginizi Çekebilecek Konular

En Çok Okunan Yazılarımız

MEMURIYETTEN ISTIFA- SON ISLEMLER

İNTERNETTEN PARA KAZANMAK - ANKETLER

KAMU PERSONELI ÜCRETSİZ İZİN ALMA SÜRECİ