Desteğiniz için Teşekkürler!

İNTERNETTEN PARA KAZANMA







anketten kazan
İnternetten ek gelir

Çağımız internet çağı ve herkes ucundan kıyısından bir şekilde internete dokunmaktadır. Ve herkes internet üzerinden para kazanmanın hem iyi hem şüpheli yanlarını görmektedir. İnternetten para kazanmanın birçok yolu mevcuttur. Bunlardan biri de anket yaparak para kazanmaktır. Burda sadece kendim deneyimleyerek kazandığım birkaç siteden bahsedeceğim.

Azdan çoğa doğru ilerlersek ilk önereceğim site "Daedalus Online". Senede 5-10 arası anket geliyor ve her anketin belli bir puan karşılığı oluyor. 1000 puan yani 10 euro ya ulaştığınız zaman parayı hesabınıza çekebiliyorsunuz. Anketler size mail yoluyla geliyor, dolayısıyla maillerinizi kontrol eden biri olmanız anket kaçırma ihtimalinizi düşürüyor.

Diğer önereceğim site "Valued Opinions". Bu sitede de anketlerden mail yoluyla haberiniz oluyor. "Daedalus Online"a göre daha çok anket geliyor. Nakit yerine hediye çeki ile alıyorsunuz ödülünüzü. Örneğin hepsiburada'dan sınırsız kullanabileceğiniz 30 liralık hediye çeki.

Benim en çok kullandığım ve çok da memnun olduğum bir diğer site ise aşağıda linkte bulunuyor.
EK GELİR ELDE ETME

Bu siteyi bir blog sayesinde keşfettim ve 1.5 senedir kullanmaktayım. İlk ödemeyi geçen ay aldım (295 dolar). Eğer siteyi çok kullanırsanız kazancınız da o ölçüde çok oluyor. Ben kendi tam zamanlı işimin yanında ara sıra girerek bu kadar biriktirdim. Ama bu parayı çok vakit ayırarak 1 ayda kazananlar da oluyor. Bu sitede anketler size mail yoluyla bildiriliyor ancak, bazen bildirilmeyen birçok anket olduğunu ve hesabınızda beklediğini de siteye girip anket sağlayıcılara tıkladığınzda fark ediyorsunuz. Sitede size önereceğim asla "uygulama, oyun" vs grubunu indirerek para kazanmaya çalışmamanız. Çünkü virüs olma ihtimali de oluyor bazen. Birşey indirerek para kazanana kadar anketler ve task'ları tamamlayarak "daha güvenli ve güvenilir" miktarda kazanabilirsiniz. Ayrıca diğer tüm Türk arkadaşlar ile bilgi alışverişinde bulunabileceğiniz, site ile ilgili her konunun bahsedildiği çok geniş ve kullanışlı bir forum da bulunmaktadır.

Aylık minimum kazancımın 10 dolar olduğu, çok vakit ayırırsam 30-40 dolarları gördüğüm bu siteyi "güvenli" para kazanmak isteyen herkese tavsiye ediyorum. Evet gelir çok yüksek de değil, bir kişiyi bir tek bu işle geçindirecek kadar da değil. Ancak ek gelir isteyen, vakti olan ve vakit ayırmak isteyenler için en ideal sitedir.

Herkese bol kazançlar,

(yazı devam edecek..)

EK GELİR ELDE ETME

Yorumlar

  1. Site yabancı dil ve tam olarak anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba, ilk olarak yapmanız gereken "surveys" kısmında yer alan "surveys profile" i doldurmak. Bu kısımda sizin ve ailenizle ilgili sorular, işiniz, yaşınız, cinsiyet, çocuklar gibi çeşitli sorular yer alıyor. Bunları doldurduktan sonra aşağıda yer alan anket sağlayıcılara tıklayarak anket olup olmadığına bakabilrsiniz. İlk zamanlar sabırlı olun, çok anket gelmeyecektir. Ancak siz anket çözdükçe de gelen anket sayısı zamanla artacaktır. Anketler Türkçe gelecek o yüzden bir sorun yaşamazsınız. Aanket çözerken özellikle dikkat etmeniz gereken sorulara "profilde doldurduğunuza" göre yanıtlar vermeniz ve acele etmemeniz. Yoksa anket sizi atabiliyor. Her anket size uygun olmayacak veya bazı anketler biraz ilerledikten sonra sizi "tuzak bir soru" veya başka bir bahane ile atacaktır. Dert etmeyin, dediğim gibi işin sırrı sabırlı olmak. İlk ay kazanacağınız tutar 2-4 dolar arası olabilir. Daha sonra bu tutarları günlük kazanmaya başlayacaksınız. Başka sorularınız olursa yazabilirsiniz. Bol kazançlar..

      Sil
  2. Anket gelirse bir püf noktası daha söyleyeyim. Eğer soruda aşağıdaki mesleklerden birinde çalışıyor musunuz diye soruyorsa ve 8-10 meslek yer alıyorsa, özellikle "reklamcılık, tanıtım, pazarlama,basın.." vs diye devam ediyorsa anlayın ki o mesleklerde çalışan birisini o ankete almayacaklar. Sonuçta ankette piyasaya sürülmemiş yeni bir ürün fikri, reklamı olabilir diye o meslekleri istemiyorlar. O yüzden "hiçbiri" seçip devam edebilirsiniz anketinize.. Aklıma geldikçe yazacağım. Bol kazançlar.. :)

    YanıtlaSil
  3. Anket gelmesinde en önemli etkenlerden biri her gün girip kontrol etmek, 1-2 kere forum başlıklarına tıklamak

    YanıtlaSil
  4. 0 seviye tasklardan başlayarak zamanla task seviyesinizi yükseltebilir ve daha çok çeşitte taska ulaşabilirsiniz. Getirisi az gibi görünse de bazı çok kolay tasklar sayesinde anket gelmediği günleri boş geçirmeyerek ordan da gelir elde edebilirsiniz.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuzu buraya yazabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Konular

En Çok Okunan Yazılarımız

MEMURIYETTEN ISTIFA- SON ISLEMLER

İNTERNETTEN PARA KAZANMAK - ANKETLER

KAMU PERSONELI ÜCRETSİZ İZİN ALMA SÜRECİ