Desteğiniz için Teşekkürler!

CROSS STITCH PATTERN - ÇARPI İŞİ ŞABLON

Free Pattern- Ücretsiz Şablon


Çok elişine yatkın biri olmasam da yapmayı çok sevdiğim bir hobim var. Ülkemizde kanaviçe olarak bilinen "cross stitch", yani çarpı işi. Herkesin yapabileceği modellerin, motiflerin bulunduğu çarpı işi derya deniz diyebilirim. 


free yoga ornament cross stitch pattern - charts
Click to download as PDF

Ben de kendi çapımda yaptığım modelleri instagram sayfamda ve bloğumda da paylaşmaya başladım. 

Sizlerle paylaşmak istediğim ilk model "unalome". Bu şekile belki aşinasınızdır zaten. Budist kültüründe aydınlanmayı ifade eden, yoga ile ilgilenenlerinde bildiği ve çok sevdiği bir figürdür. Doğumdan ölüme gidişi simgeleyen şekildeki spiraller, hayatımızdaki inişleri ve çıkışları, yolları, dönüşleri ifade ederken sonundaki düz çizgi de huzura ulaşmayı anlatmaktadır. Anlamını da ayrıca çok sevdiğim bu şekli PDF olarak indirmek isterseniz şuradan bulabilirsiniz. 





Ve eğer ki bu kanaviçeyi denerseniz benimle de paylaşmayı unutmayın. Bunun için instagramda "stitch.kitalaratlasi"nı etiketlemeniz veya paylaşımınız altına #kitalaratlasi yazmanız yeterli.

Sevgiler


Not: diğer modellerim için instagram sayfama bakabilirsiniz.
Ve daha bu alanda daha cok paylasim/tuyo istiyorsaniz asagiya yorum yazmaniz yeterli. (Destek oldukca paylasmak icin motivasyonumuz da artacak. Simdiden ilginiz icin tesekkurler)


kanaviçe şablonları ücretsiz





Yorumlar

İlginizi Çekebilecek Konular

En Çok Okunan Yazılarımız

MEMURIYETTEN ISTIFA- SON ISLEMLER

KAMU PERSONELI ÜCRETSİZ İZİN ALMA SÜRECİ

İNTERNETTEN PARA KAZANMAK - ANKETLER