Desteğiniz için Teşekkürler!

EN EKONOMİK KONAKLAMA YÖNTEMLERİ


Yurtdışında tatil/gezi planı yapmaya başlamışsanız düşünmeniz gereken temel konulardan biri de konaklamadır. Her bütçeye uygun, her zevke hitap edebilecek o kadar çok çeşitte konaklama yöntemi var ki saymakla bitmez. Şimdi bizim en çok kullandıklarımıza göre sıralarsak..

gezi rehberleri

  • Booking  : Tüm dünyadan her bütçeye hitap edebilecek çok geniş konaklama seçeneği yelpazesi ile bizim en çok kullandığımız sitedir "booking" kendisi. En iyi otellerden tutun da, ev rahatından vazgeçmek istemeyenler için çeşitli evlere kadar ne ararsanız var. Biz özellikle söz konusu Avrupa’da gezmekse hostellerden yanayız. En ekonomik şekilde gezmemizi Booking .com’un hostellerine borçluyuz 😊 Tabi gitmeden önce fiyat araştırması, tesis özellikleri, iyi/kötü yorumlar vs birçok parametreyi inceleyerek karar veriyoruz. Ve konaklamamız sonrası bizden sonraki misafirler için de yol gösterici olması açısından tesile ilgili yorumlarımızı, değerlendirmemizi siteye bırakıyoruz.






Booking.com’dan alışverişinizi yapmadan önce 2 küçük tüyo verelim size.. 😊 Eğer bu bağlantıya tıklayarak giderseniz konaklamanız sonrası %10 iade alabileceksiniz.  àBooking.com

Ve eğer Artıway üzerinden giderek alışverişinizi yaparsanız da her alışverişinizde %4 iade alacaksınız.. 😊 Yani Booking.com dan ilk konaklamanız için ilk bağlantı, sonraki konaklamalarınız içinse 2.bağlantı üzerinden ödemenizi tamamlayabilirsiniz.. Artıway’den indirim almak için à Artıway.com (Üstelik bu bağlantıda 10lira hoşgeldin bonusınuz bekliyor ;) )




Veya Avantajix üzerinden giderseniz yine %4 hesabınıza iade alacaksınız. à Avantajix.com

Artıway ve Avantajix hakkındaki yazımıza şuradan da ulaşabilirsiniz. à

  • Airbnb: Bu site öyle bazen fiyatları ile insanı çok şaşırtıyor. Özellikle çiftseniz veya kalabalık bir aileyseniz bazen otel/hostel fiyatları ortamı vs çok cazip gelmeyebiliyor. İşte o zaman en iyi seçenek airbnb.com üzerinden bir ev kiralamak olabiliyor. Sistem çok güvenli, siz konaklayıp ayrılana kadar ödemeniz havuzda tutuluyor sonrasında evsahibine yatırılıyor. Hem bu sayede konaklamanızı daha ekonomik hale getirirken gezdiğiniz şehrin yerel insanları ile daha iç içe olabiliyor ve şehri daha iyi tanıyabiliyorsunuz.

airbnb konaklama


Airbnb üzerinden konaklamanız için o kadar çok ev seçeneği varki.. Villalar, teraslar, bağ evleri, bungalovlar, hatta kaleler.. Evde kale de bile konaklayabilirsiniz 😊
Airbnb’den bahsetmişken bir indirim de onun için verelim.. Bu bağlantı üzerinden giderek konaklamanızı yaparsanız ödeme sayfanıza geldiğinizde 146 liralık kuponun eklenmiş olduğunu göreceksiniz à Airbnb.com


  • Couchsurfing : Henüz bizim de denemediğimiz ama çok merak ettiğimiz bir konaklama yöntemi. Profil oluşturduk. Şimdi bir sonraki seyahatimizi  bekliyoruz 😉 O zaman bu konu ile ilgili de detaylı bilgi vereceğiz.. 







Yorumlar

İlginizi Çekebilecek Konular

En Çok Okunan Yazılarımız

MEMURIYETTEN ISTIFA- SON ISLEMLER

KAMU PERSONELI ÜCRETSİZ İZİN ALMA SÜRECİ

İNTERNETTEN PARA KAZANMAK - ANKETLER